Takarítási szolgáltatásaink

A Building Service Kft takarításra specializálódott vállalkozás. Ezt azért lényeges, mert a cég határozott stratégiával rendelkező szolgáltató, ami csak a megfelelő profillal rendelkező munkák gyűjtőhelye. Nem célunk a mindenáron való munkahalmozás, sokkal inkább az elvállalt feladat szakszerű – a megrendelő elvárásainak megfelelő – szolgáltatás nyújtása.

Az évek során szükségessé vált a takarítási tevékenységen belül a szakosodás. A cégvezetés felismerve a különböző igényeket, ezekre egyéni válaszokat határozott meg. Célkitűzésünk szerint, az a három terület, ahol a Building Service tevékenykedik jól meghatározható, körülírható.

A feladok szétválasztása segít, hogy a megrendelő egy kiforrott megoldást kapjon igényeire. Célunk, hogy olyan szolgáltatást nyújtsunk, amely zökkenőmentes váltást tesz lehetővé, nem pedig feladatot ró a megbízóinkra.

Ez a vezérelv sok megrendelőnk bizalmát elnyerte már. Büszkék vagyunk rá, hogy minőségi szolgáltatásunk a legkényesebb megrendelőnek is kielégíti elvárásait.