Takarítási referenciáink

Vélemények takarítási szolgáltatásunkról

A cég szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk, a szerződésben foglalt kötelezettségeiknek mindenkor maradéktalanul eleget tesznek.

Horváth Orsolya
Comparex Kft

A cég Maximálisan rugalmas, gyors, készséges a felmerülő igényekhez.

Kapusiné Deák Marianna
Orosházaglas

A takarítási szolgáltatást a vállalkozói szerződésben foglaltaknak megfelelően végzik.

Borbélyné Szűcs Klára
MOTESZ

Munkatársaik pontosan érkeztek, a nagytakarítást a napi munkafolyamatokat nem megzavarva, kellő alapossággal, jól szervezetten végezték. Tevékenységük maradéktalanul megfelelt a szóbeli megállapodásnak, valamint a helyszínen felmerülő egyéb elvárásainknak.

Balogh István
Gyermekrák Alapítvány

Munkájuk ellen kifogás egyetlen alkalommal sem merült fel.

Mátrai Csilla
Duna Kötöttárugyár

A szerződésben vállalt munkát kifogástalanul végezték. Külön említeném, hogy a váratlanul, soron kívül, vagy nem tervezetten adódó problémákra is konstruktívan reagáltak, valamint hogy a személyes kapcsolattartás és elérhetőségük is állandóan rendelkezésre áll.

Bódi Péter
Young & Rubicam

A cég szolgáltatásaival maximálisan elégedettek vagyunk, a szerződésben foglalt kötelezettségeiknek mindenkor maradéktalanul eleget tesznek.

Horváth Orsolya
Comparex

Irodaházunk napi rendszeres takarítása ügyében kerestük meg a Building Service Kft.-t. Azonnal pontos és részletes árajánlatot kaptunk, és egy minden tekintetben szolgáltató-szemléletű, udvarias és rugalmas céget ismertünk meg később az együttműködésünk során.
Kitűnően tudtak alkalmazkodni az igényeinkhez, és minden kérés vagy jelzés esetén azonnal rendelkezésünkre álltak. Jellemző a cégre, hogy mindig a számunkra legmegfelelőbb megoldást igyekeznek megtalálni egy adott kérdésben.
Munkájuk színvonalával, megbízhatóságukkal és a cégvezetés hozzáállásával maximálisan elégedettek voltunk és vagyunk jelenleg is.

Firnigel Éva
Claryty Consulting